AKSARAY / MERKEZ - Şehit Lokman Akçağlayan Anaokulu

Şehit Lokman Akçağlayan Anaokulu

Paşacık Mahallesi 1657.Sokak No17 Merkez / AKSARAY
Vizyon
Kendine güvenen, özgüveni yüksek, sorun çözebilen, paylaşmayı bilen, sorumluluklarının farkında olan, hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşma gibi değerlere sahip mutlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Sevgi ve güven dolu bir ortamda çocuklarımızın bilişsel, sosyal, dil ve psikomotor gelişimlerini ve ilgi alanlarını desteklemek,yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli değerlere sahip bireyler yetiştirmek, üst eğitim kurumlarına ve hayata hazırlamak.
SABAHÇI GRUPLAR: 08:00-13:00 ÖĞLECİ GRUPLAR : 13:00-18:00
KALORİFER-DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumuza araçla ulaşmak istendiğinde; Atatürk Bulvarı(40 metrelik yol) üzerinde olan Paşacık Mahallesi - Anadolu Öğretmen Lisesi´ne dönülecek kavşaktan giriyoruz sonrasında önümüze çıkacak ilk dörtlü kavşağı direk geçtikten sonra 200 metre sonra ilk sola dönüş kavşağından döndüğümüzde 300 metre sonra okul karşımıza çıkacaktır. Okulumuza ayrıca şehir içi Belediye Arsaları Mahallesi ve Paşacık Mahallesine giden dolmuşlarla da ulaşılabilir.
Paşacık Mahallesi 1657.Sokak No:17 Merkez / AKSARAY
Okulumuz il merkezindedir.